Biz kimiz

İnternet reklamı, SEO ve e-ticaret çözümleri sunan Ankara lokasyonlu şirketiz.

Gizlilik Politikası

Bu gizlilik politikası, bir websitesinin kişisel bilgi toplama, kullanım ve ifşa uygulamalarımızı belirleyen bir dokümanıdır. Bu doküman, söz konusu websiteye giriş yaptığınızda ve kişisel bilgi vermeniz durumunda geçerlidir.

Bilgi Toplama ve Kullanımı

Kişisel Bilgiler: Kişisel bilgiler, adınız, e-posta adresiniz, adresiniz, telefon numaranız ve diğer kimlik bilgileriniz gibi tanımlayıcı bilgilerinizdir. Website bu bilgileri sadece kullanıcıların sisteme kaydolması veya ödemelerinin işlenmesi gibi doğrudan başvuru yaparken toplamaktadır. Bu bilgiler, kullanıcıların doğru kimlik tespiti, daha iyi kullanıcı hizmetleri sunumu, ürün ve hizmetlerin geliştirilmesi ve pazarlama amaçları için kullanılır.

Çerezler: Söz konusu website, ziyaretçi hareketleri hakkında bilgi toplamak için çerezleri kullanmaktadır. Çerezler, web sitemizi kullanımınızı etkilemeyen ve istatistiksel verileri toplayan küçük metin dosyalarıdır.

IP Adresleri: IP adresleri, her bir cihazın internete bağlandığı noktadaki benzersiz kimliğini temsil eder. Söz konusu website, IP adresleri ve ilişkili bilgileri toplayarak site trafik analizini yürütmektedir.

Veri Güvenliği

Söz konusu website, kişisel bilgilerinizi korumak için uygun güvenlik önlemlerini alır. Ancak aksilikler durumunda verilerin korunmasından sorumlu olmayız. Website’nin gönderilen verilerin güvenliğinde sorumlu olmadığını kabul etmeniz gerekir.

Kişisel Bilgi Paylaşımı

Söz konusu website, kişisel bilgilerinizi üçüncü taraflarla paylaşmaz. Ancak, yasal işlemler için gerekli olması halinde, bu bilgileri açıklama hakkımızı saklı tutarız.

Kanunlar ve Yönetmelikler

Bu gizlilik politikası belirtilen bilgi toplama, kullanım ve ifşa uygulamaları, ilgili yasal düzenlemelerimize uygun olarak yapılmaktadır. Söz konusu website, gerektiğinde bu politikayı revize edebilir. Bu durumda, yeni bir sürüm yayınlamak için bu sayfayı düzenleyeceğiz.

KVKK

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK), kişisel bilgilerin toplanması, kullanılması ve ifşa edilmemesi konusunda belirli düzenlemeler sağlar. Söz konusu website, KVKK’ya uygun olarak, kişisel bilgilerinizi işler ve korur.

Bilgilendirme Hakkı: KVKK, kişisel verilerinizin neler olduğunu, bu verilerin neden toplandığını ve kimlerle paylaşıldığını size bildirme hakkını verir.

Düzeltme Hakkı: KVKK, kişisel verilerinizin yanlış olduğunu düşünüyorsanız, bu bilgilerin düzeltilmesi veya güncellenmesi hakkınızı verir.

Silme Hakkı: KVKK, kişisel verilerinizi silme hakkınızı tanır, ancak bu doğru koşullar altında yapılmaz. Söz konusu website, bu haklarınızı korumak için gerekli adımları atar.

İzleme Hakkı: KVKK, kişisel verilerinizin izleme hakkınızı tanır. Söz konusu website, bu haklarınızı korumak için gerekli adımları atar.

Sonuç

Söz konusu website, kişisel bilgilerinizi korur ve KVKK’ya uygun olarak bu bilgileri işler ve korur. Kişisel bilgi güvenliğini ve mahremiyetinizi korumak için gerekli tüm önlemleri almaktadır. Bu politikayı okuyarak, bilgilerinizin nasıl kullanılacağı ve korunacağı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.